“I bilvärlden indikerar Priciest inte nödvändigtvis bäst”

Hur bra skulle det vara om några av de ljusaste, många erfarna hjärnor i och runt bilvärlden kollektivt dikade varumärket och produktlojaliteter de kan har – innan de sätter sina opartiska, expertbilhuvuden ihop eftersom de verkligen identifierar pengarna inga objekt finaste nya bilar på planeten?
Annons – Post fortsätter nedan

Jag vet vad du tänker …. Det finns redan många tävlingar som namnger showroom -bilarna du måste få -med förbehåll för personliga aspekter som budget, den typ av körning, säkerhets- och effektivitetsöverväganden, vilken typ av bodyshell krävs plus din föredragna kraftkälla – is, EV eller lite av båda, kanske?

Showdown: The Best Car Group Test Reviews 2021

Dessutom, både i Storbritannien och utomlands, delas många totala bilar eller bilar av år regelbundet ut. De har naturligtvis sin plats – ingen mycket mer än de eftertraktade troféerna från Automobile Express New Car Awards (NCA), ett företag som jag ödmjukt hjälpte till att starta tillbaka på 1980 -talet. Det är rättvist att säga att NCA har blivit en brusande framgång. Mycket trovärdig också.
Separat, dock, i ett nytt, tilltalande och speciella bästa bilar i årsprojektet, har en eller två Senior Automobile Express Folk och en handfull andra mycket noggrant utvalda bilmagasin, TV och radioproffs att samarbeta med ett utmärkt urval av Högpresterande djup-tänkare från biltillverkning, bildesign, motorsport, detaljhandel, teknik, fordonskonsultation, trafiksäkerhet/utbildning och relaterade branscher. Tänk på dem som domare, jurister, böcker (JJES) som de senaste dagarna har haft glädje av en sällsynt och absolut gratis omröstning om vad de anser vara de bästa pengarna som inga objektbilar för Storbritannien och resten av världen 2021/2022 .
Annons – Post fortsätter nedan

lakvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top