Nya VW Business Packs för Caddy, Transporter samt Crafter Vans

Volkswagen Caddy, Transporter samt Crafter Vans ska få “High Value” affärsorienterade specpaket som följer ett samråd med kunder.
För att visas på Industrial Vehicle Show i Birmingham i april kommer förpackningarna att ge “företag stora såväl som små” chansen att lägga till funktioner som ofta väljs av industrifordonsköpare för mindre än de skulle kostnaden individuellt.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

• Finaste kompakta skåpbilar till försäljning
Volkswagen säger också att restvärden kommer att öka med £ 450 på skåpbilar som specificeras med affärspaket.
Tillgänglig på panelen såväl som Kombi -versioner av Caddy, att använda Business Pack på StartLine -mönster kommer att lägga till ett larm, bakre parkeringssensorer samt luftkonditionering till en kostnad £ 950 (exklusive moms). Detta representerar en besparing på 520 £ totalt.
Priset från £ 14 155, StartLine Designs fungerar redan stadens nödbromsning, en fem-tums infotainment-skärm, en läderratt samt elektriska fönster samt speglar.
Samtidigt introducerar affärspaket som används till transportörspanelen exakt samma extra som caddyen, plus ett skott, för £ 975. Enligt VW motsvarar detta en besparing på £ 510.
Slutligen behöver Crafter -panelen såväl som Chassis Cab Vans 1 250 £ för att specificera affärspaketet, lägga till ett larm, fram och bakparkeringssensorer, såväl som Air Con, utöver två fällbara hemligheter såväl som en omkostnad Lagringsfack. Återigen förklarar VW en stor besparing, den här gången på totalt 1 320 £.
Affärspaket erbjuds för att beställa nu före sin debut på nästa månads CV -show, med allra första leveranser som blyerts in i maj.
Kontrollera nu de allra bästa enorma panelbilarna att köpa 2018 …

lakvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top