Uncategorized

Alfa Romeo Mito Hatch mot Axen

Framtiden för Alfa Romeo Mito hänger i balansen, med Fiat Chrysler VD Sergio Marchionne som avslöjade vid Genève Motor Show att en riktningsändring var möjlig för bilen.
Mer kommer att bli tydliga när den märkes nya strategin avslöjas vid en presentation den 1 juni, men det är redan uppenbart att bilen inte kommer att fortsätta i sin nuvarande form.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

• Bästa hatchbacks till försäljning 2018
“Om det finns en mito [i framtiden] tror jag inte att det kommer att vara i den aktuella formen,” sade Marchionne. ”Marknaden har krympt-två-dörrar B-segmentet är en mycket krympande marknad.
“Det har en begränsad praktik så vi måste vara försiktiga.”
Alfa Romeo Mito SUV?
Med SUV -försäljning exploderande är en möjlighet att mito -typskylten kan överföras till en liten crossover.
Alfa Romeo är inriktad på att leverera fler SUV: er istället för utbyten för Giulietta och Mito, medan företagets chef, Reid Bigland, till och med föreslog att dessa modeller kunde tappas helt.
Detta räknar med aktuella trender på marknaden, även om Alfas tekniska chef, Roberto Fedeli, sedan har antydt att en ersättning för Giulietta Hatch förblir på korten.
Icke desto mindre har framgången för Giulia Saloon och Stelvio SUV snitit ut en ny identitet för det italienska varumärket, och modeller som Giulietta och Mito passar inte den nya formen enligt Bigland. ”De säljer fortfarande, men de är väldigt eurocentriska; Vi säljer dem inte i USA och vi kommer inte att rulla dem till Kina, ”sa Bigland.

lakvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top