Audi för att utveckla All-Electric Family Automobile

Audi har avslöjat att en helt ny, allelektrisk familjebil med ett 280-mils sortiment för närvarande är under utveckling. Teknisk utvecklingschef på Audi, prof. Dr. Ulrich Hackenberg avslöjade att modellen, som kommer att konkurrera med Tesla Model S, kommer att anlända 2017.
Det är emellertid ännu inte känt om den kommande elektriska bilen kommer att gå med i ett av Audis befintliga modellintervall (som Audi A3 E-Tron, ovan) eller bli märkta som en helt ny modell.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

• Bästa elektriska bilar till försäljning
“En sådan bil är under utveckling,” sa Hackenberg till Auto Express. “Jag kunde reengineer R8 E-Tron-projektet och tekniken med teamet och vi är på väg till ett intervall på 450 km (280 miles). Låt oss säga att tekniken också kommer att överföras och är en trailer för en annan bil med Långt räckvidd. Det är under utveckling och kommer att vara på marknaden för omkring 2017 men det kommer inte att vara en sportbil. ”
Det 280 mil långa intervallet har gjorts genom Audi som använder nästa generations elmotorer och batterier som har en högre effektdensitet. Chefen för drivkraftsutveckling vid Volkswagen Group, Dr. Heinz-Jakob Neußer avslöjade att elmotorerna är upp till fem gånger mer effektiva än de nuvarande motorerna som används i modeller som E-Golf.
Hackenberg förblev coy på ytterligare detaljer om den allelektriska familjebilen men det förväntas anta en Saloon-stil för att möjliggöra bättre förpackningar. Den större ytan på en salong skulle göra det möjligt för de större och kraftfullare batterierna att stuvas under bilens golv så att inte komma in på start eller passagerarutrymme.
Frestas du av utsikterna till en allelektrisk Audi? Låt oss veta i kommentarerna nedan …

lakvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top