VinFast till att inkludera What3words Navigation Tech med New EVs

Vietnamese Cars and Truck Maker Vinfast har avslöjat ett partnerskap med What3words, ett speciellt geokodningssystem skapat för att effektivisera navigationssystemet som är anpassat till Vinfast EVs.
What3words delar upp världskartan i ett 3×3 meter rutnät på 57 miljoner segment, samt tilldelar en speciell kod med tre ord till varje kvadrat, såväl som detta kan gå in i bilens navigationssystem. Tjänsten kan fungera under offline, samt möjliggöra förbättrad platsnoggrannhet över en standardadress.

Vinfast VF E36 avslöjas som elektrisk sju-sits SUV

Innovationen kommer att erbjudas över hela Vinfast EV-line-up, liksom en avgörande fördel är dess flerspråkiga förmåga. Vilka3 -ord kan manövreras med hjälp av rösthantering på mycket mer än 50 olika språk, vilket kan vara fördelaktigt i en okänd miljö, enligt Vinfast.
Annons – Post fortsätter nedan

Till exempel kan individen gå in i en adress på ett främmande språk i What3Words-appen, som kommer att producera en kod med tre ord på sitt eget språk för att gå in i bilens navigationssystem eller visa andra i händelse av en nödsituation.
Vinfast är den allra första bilarna och lastbilstillverkaren som erbjuder tjänsten, som kommer att fungera på alla dess fullelektriska modeller.
Vinfast VD Le Thi Thu Thuy sa: “Vad3words är just den typ av partner vi syftar till att integrera med – banbrytande, geniala och tillhandahålla ett svar på ett extremt äkta problem.”
Vinfast kommer att gå head to head med Tesla samt VW med två nya elektriska SUV: er, kallade VF E35 samt VF E36, som exponerades på LA Automobile -showen förra året. Ett inträde på den brittiska marknaden har ännu inte bekräftats.
Läs vad vår huvudkolumnist, Mike Rutherford, tror på Vinfasts framtid …

lakvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top