Lotus Advanced Performance retar moderna Can-Am Racer

Lotus har inrättat en ny specialoperationsavdelning som heter Lotus Advanced Performance-och den kommer in på marknaden med ett slag. Denna teaser-bild antyder att företagets första projekt kommer att vara ett modernt handtag en kan-am racerbil.
Även om det ikoniska brittiska varumärket aldrig gjorde det i Can-Am Race-serien, hade det planer för en bil i slutet av sextiotalet (som troligen skulle ha kallats typ 66) för att tävla i mästerskapet. Detta nya Lotus Advanced Performance Project återimaginerar många klassiska Can-Am-signaler för den moderna eran.

Ny Lotus Type 132 SUV retade före lanseringen 2022

Denna officiella teaser -bild förhandsgranskar bilens styling. Efter Can-Am-traditionen har den en enorm vinge, fett bakdäck och en enkel rullehopp för att skydda föraren. Det finns också ett par avgaser som sticker ut ur den bakre stötfångaren och en uppsättning polerade intag trumpeter som stiger upp från mitten av bilen, vilket antyder att den kommer att drivas av en bensinmotor.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

Medan Can-Am-bilar och lastbilar förstås för sin stora förskjutning, naturligt aspirerade V8-motorer, har Lotus senaste väg- och motorsportprodukter alla drivits av In-Line Four eller V6-enheter, så det är ännu okänt om detta debut varvfordon kommer att vara Drivs av en åttacylindrig motor för extra äkthet.

lakvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top