Uncategorized

Nya Subaru BRZ Cup Cars and Truck Fundamental introducerad för japansk marknad

Subaru har introducerat en avskalad, spårberedd version av BRZ som kallas Cup Cars and Truck Basic, utformad för att kämpa i en-Make Toyota Gazoo Racing GR86/BRZ Racing Series som kommer att börja i Japan senare i år.
Inuti inkluderar varje version av Subaru BRZ Cup Cars and Truck Fundamental en sexpunkts rullbur samt fästen för en tävlingssele förinstallerad. Subaru har på samma sätt eliminerat sportbilens sidogardinkrockkuddar. De kosmetiska modifieringarna avrundas av en uppsättning stålhjul på plats för de vanliga BRZ -legeringarna.

1073bhp Subaru STI E-RA Electric Race Cars and Truck för att hantera Nurburgring

Subaru har på samma sätt gjort ett par justeringar av bilens körutrustning för att förbättra drivbarhetens hållbarhet under straffförhållanden. Nu finns det en ny motoroljekylare framför såväl som en ny “fin” differentiell situation på baksidan.
6

Annat än kylmods har dock motorn inte förändrats över den vanliga BRZ. Det är exakt samma 2,4-liters platt-fyra bensinmotor, som har en liknande utgång på 228 hk samt 249 nm vridmoment. Det är också parat till exakt samma sex-växlad handbokväxellåda.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

Subaru har inte verifierat någon typ av prestandasiffror för BRZ Cup Cars och Truck Basic, men vi förväntar oss att det kommer att vara i stort sett exakt samma som den traditionella modellen. Det betyder att det bör komma från 0–62 mph på 6,3 sekunder innan du når en toppfart på 140 km / h.
Subaru kommer inte att ta med nästa BRZ till Storbritannien såväl som som sådan, det finns ingen möjlighet att Cup -bilarna och lastbilsversionen kommer att dyka upp här heller. Emellertid kommer dess syskondesign – Toyotas nya GR86 – att dyka upp senare i år.
Klicka nu här för att kolla in om en Subaru som du kommer att kunna köpa i Storbritannien-den uppdaterade Forester E-Boxer …

lakvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top