Uncategorized

Jaguar i-Pace uppdaterad med Premium Black Pack samt Amazon Alexa

Jaguar i-Pace har inte längre premium elektriska SUV-avsnittet till sig själv. Mercedes har för att introducerat EQC såväl som Audi nu har Q4 E-Tron-så för att hålla näsan före tävlingen har Jaguar gjort några mindre tweaks till I-Pace: s specifikationer.
Först och främst kan köpare nu välja ett nytt premium svartpaket, som byter bilens gemensamma galler, fönster surrounds, dörrspegel mössor samt märken för svarta ersättare. Bunten lägger också till 22-tums glanssvartlegeringshjul, en ny bakre spoiler samt luftfjädring.

Jaguar XE, XF samt F-Pace förvärvar 296bhp 2.0-liters bensinmotor

Jaguar har på samma sätt lagt till en ny Ostuni vit färgyta till I-PACE: s färgkombination samt förbättrat bilens infotainment-system genom att lägga till Amazon Alexa som gemensamt för dess PIVI Pro-system. Denna uppgradering gör det möjligt för chaufförer att hantera bilens navigering samt musik, inspektera nyheter samt väderförhållanden samt länka till externa kloka prylar med enkla röstkommandon.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

Systemet kan på samma sätt kopplas till alla typer av Amazon-aktiverade gadget du har hemma, liksom kan användas för att inspektera saker som SUV: s batterivostnivå, förbli variation och även om bilens dörrar är låsta.
Amazon Alexa-uppgraderingen kommer också att rullas ut som en över-luft-uppdatering för dem som redan äger en I-Pace utrustad med Jaguars uppgraderade Pivi Pro infotainment-system. Ägare kommer snart att meddelas med en uppdatering i rätt tid på sin bils pekskärm.
Köpare får också någon annan smart teknik, till exempel en trådlös laddningsplatta för smarttelefon under mittkonsolen med tillräckligt med område för två enheter. EV har också en inbyggd signalförstärkare, som kan hjälpa till att förbättra nätverksmottagningen i avlägsna områden.
Ingenting har förändrats mekaniskt på denna uppdaterade version av I-PACE. Den har exakt samma 90 kWh batteripaket samt dubbelmotorisk drivlinje, som upprättar 396 hk såväl som 696 nm vridmoment. Jaguar säger att det är tillräckligt för en tid på 0–62 mph på 4,8 sekunder samt en maximal variation på 292 mil av “verklig världskörning.”
Kontrollera nu om Electrogenics EV-omvandlingsuppsättning för Jaguar E-Type …

lakvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top