Maybach är tillbaka! Mercedes Revamps Vehicle Naming Structure

En ny flaggskeppsdesign baserad på S-klass såväl som märkta Mercedes-Maybach S600 kommer att avslöjas vid nästa veckas LA Motor Show. Det kommer att vara 200 mm längre än en långhjulsbas S-klass, med mycket mer område än den gamla Maybach 57-modellen.
Inuti kommer att vara det Mercedes förklarar som “den största anpassningsnivån såväl som personalisering av Mercedes-Benz”, med avancerade läder, metaller och skogar. Under motorhuven kommer en 6,0-liters V12 med 530 hk samt 830Nm vridmoment. Det kommer också att finnas en S500 V8 Maybach samt en S400 4MATIC.
Annons – Post fortsätter nedan

• Bästa avancerade bilar
Fordonet kommer till försäljning våren 2015 med S600 -mönster som förväntas göra sin metod till Storbritannien. Kostnaden anges vara £ 10 000 till £ 15 000 såväl som över vad Mercedes tar ut för en långhjulsbas-klass, vilket skulle sätta S600-versionen i bollparken på 130 000 pund.
6

Mercedes-Maybach är omfattande omdesignad, med en högre taklinje än S-klass LWB-som bidrar till en 150 kg vikt får-liksom Maybach-märkning inuti såväl som ute. Interiören är så elegant som du kan förvänta dig med inte en enda synlig plaststycke någonstans i kabinen. Varje utsatt plastyta i S-klassen är belagd med läder i Maybach från fönsterramarna till botten av sätena samt till och med panelen i slutet av instrumentbrädan.
Är mycket mer Mercedes-Maybach-mönster i rörledningen?
Medan det nya varumärket Mercedes-AMG Performance kommer att arbeta sin magi över hela sortimentet, är det osannolikt att det kommer att finnas Mercedes-Maybach-versioner av andra Mercedes-modeller. “Vi har inga dessutom planer för andra Maybach -modeller”, sade Mercedes försäljning och reklamchef Ola Kallenius. “Denna design har sin egen kroppsform såväl som de största exklusivitetsnivåerna. En A45 AMG fungerar med A-klassen, men det är inte exakt detsamma med Maybach.”
Annons – Post fortsätter nedan

lakvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top