Uncategorized

Reviderad Infiniti Q70-uppsättning för Paris-debut

Infiniti’s M Saloon återinfördes som Q70 för 2014, liksom att följa Nomenclature Shake-up, har Nissans avancerade arm på samma sätt introducerat en mindre ansiktslyftning.
Uppsatt för att göra sin europeiska debut på Paris Motor Show i oktober, kommer den reviderade Q70 att dyka upp i Storbritanniens utställningslokaler från december, med en ny utseendet motorns sort samt styling-ledtrådar tagna från Q50.
Annons – Post fortsätter nedan

Från framsidan indikerar detta en chunkier, mycket mer vinklad stötfångare, omdesignade galler samt standard-fit LED-strålkastare. Baksidan har också skulpturerats för en skarpare utseende, säkerhetskopierad av nya LED-infunderade baklyktor.
Bortsett från dessa visuella tweaks kommer Infiniti nu att erbjuda Q70 med en 2,2-liters fyrcylindrig turbodiesel, som etablerar 170 hk såväl som 400Nm vridmoment-vilket ger klienter ett alternativ med fyra drivlinor.
Detta inkluderar den reviderade hybridvarianten: dess 300 hk 3,5-liters V6-bensinmotor är uppenbarligen jämnare, liksom 67bhp elektriska motorens framtida EV-sort har ökat något, med hjälp av en långvarig motoravkopplingsfunktion för när man kryssar på motorvägen.
Det finns också en ny upphängningsuppsättning som använder en förbättrad tätning för Q70: s teleskopspjäll för att minimera effekten av grova vägytor, liksom det nu finns olika körlägen att välja mellan: Standard, Eco, Sport eller Snow. Att hjälpa till att förbättra komforten förklarar Infiniti justeringar av kroppen såväl som chassit har minimerat vind, däck, väg samt motorbrus i kabinen – såväl som aktivt brusavbrottshjälpare för att döda allt som det nya ljudisoleringen inte kan stoppa.
På andra håll kommer nya 18-tums hjul som standard, liksom den Hong Kong-baserade tillverkaren har monterat en runtvisningsskärm (AVM) som använder kameror, sensorer såväl som lasrar för att hjälpa till vid blinda korsningar såväl som när man rör sig runt i staden . Bilparkering måste också vara mycket enklare, eftersom skärmen i bilen kan växla mellan en 150 och 180 graders stor utsikt. Bilarna och lastbilen får också varning på körfält, aktiv kryssning hanteras samt en blind varning. Allt detta är en del av Infiniti Security Shield – syskonvarumärkets version av Nissan Security Shield.
Avrundning av ändringarna har Infiniti utrustat Q70 med extra 12V -uttag, några fina smarttelefonlagringsområden samt förbättrad anslutning för dessa enheter.

Kommer Q70: s namnmodifiering såväl som bunt med tweaks att vara tillräckligt för att driva det i strid med de tyska klassledarna? Låt oss förstå dina tankar i kommentarerna nedan …

lakvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top