Koenigsegg retar ny superbil för 2022

Koenigsegg var inte exakt i dålig typ förra året med både Jesko och Gemera som gjorde sina debuts. Men via en kryptisk publicering på Instagram har det svenska varumärket förklarat sin nyårsupplösning för 2022 för att vara “mer ultimata prestanda med smart teknik samt idealisk design”, vilket antydde att en ny design kan avslöjas senare i år.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

Även om förbättringar av den befintliga variationen av Koenigsegg Hypercars definitivt är spännande, var varumärkets försäkringsanspråk borta med en profilbild av vad som kan vara en ny designuppsättning för att gå med i varumärkets sortiment.

New Koenigsegg Gemera är en fyra-sätes, 1 700 hk, 1,4 miljoner pund hyperbil

Den enda bilden som utfärdats av det svenska företaget visar en ganska kompakt utseende design med en enkel, strömmande axellinje samt ett noggrant båge tak.
Detta silhuettade skott såväl som varumärkets starka löfte antyder ett nytt tillägg till den extremt speciella line-up 20 år efter Koenigsegg som först tillhandahöll sin CC8S-superbil, medan ytterligare en antydning till en ny design är att den stora majoriteten av Koenigsegs bara tillhandahöll CC8S Håll dig i produktion under en extremt kort tid, liksom Regera har varit med oss ​​sedan 2017.
Med plug-in hybridinnovation som används på Gemera för att förbättra både prestanda såväl som dess miljöuppgifter, har detta väckt ytterligare antaganden när den allra första helt elektriska koenigsegg kommer att göra ett utseende-att ta kampen till andra elektriska hyperbilar som såsom som De som gjordes av Rimac – liksom med dess framgång med att producera en “liten, vänlig jätte” i gemeran, är det gradvis en oro för “när” snarare än “om” Koenigsegg gör övergången till helt elektrisk. Det skulle inte vara orimligt att förvänta sig att detta snart kommer att inträffa.
Naturligtvis är detta allt bara antagande i detta skede, men med ett så starkt rykte för att upprätthålla såväl som en historia av privata tekniska innovationer, är det osannolikt att Koenigsegg kommer att sluta arbeta för online så mycket som dess nyårsupplösning i en metod eller En till – det är bara en oro för exakt hur starkt det betyder att vara.
Kolla in de snabbaste accelererande bilarna och lastbilarna i världen här …

lakvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top