Uncategorized

Det nya Nissan NV300 och NV200 Campervan-serien inkluderar en EV

Nissan har tagit omslagen från ett nytt interna campervan-sortiment på Madrid Motor Show 2018. Camparna, som för närvarande uteslutande är för den spanska marknaden, är baserade på Nissans NV300- och NV200-skåpbilar med en allelektrisk E-NV200-version som ingår i line-up.
Standard NV200, E-NV200 och NV300 börjar på £ 15 000, £ 19 000 respektive 21 000 £. Men på grund av flexibiliteten hos optioner som kunder kan specificera finns det ingen fast prislista för vad Campervan -omvandlingarna kostar. Som sagt kommer den grundläggande översynen (som inkluderar en säng, utdragbar tak, vridstolar och strömförsörjning) till cirka 5 300 £ eller 6 000 euro. Men förvänta dig ett mer betydande steg upp för de fullastade husversionerna.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

• Bästa medelstora skåpbilar att köpa
Alla campervans erbjuder ett höjande tak, som tillverkaren hävdar tillåter fyra personer att sitta och stå i komfort. De har alla också en dubbelsäng, men NV300 är den enda skåpbilen som erbjuder sover för fyra, tack vare en andra dubbelsäng som görs tillgänglig när taket lyfts. Inuti denna större NV300-baserade modell finns det ett kylskåp, handfat, spis och värmare för att se till att passagerare inte fryser under sin fina matupplevelse. För cirka 100 £ kan bilister till och med ange en dusch.
Francesc Corberó, kommunikationsdirektör för Nissan Iberia sa: “Det nya Nissan Camper -sortimentet kommer att tillåta det mest äventyrliga att ha en balkong med utsikt över de mest otroliga platserna i världen och njuta av essensen i att resa med familj eller vänner”.
Nissans nya campervans kommer att gå upp mot en hård konkurrens inom den fabriksbyggda campervan-sektorn med VW som erbjuder den populära Kalifornien och Mercedes som har sin V-klass Marco Polo. ELEKLEK CAMPERvan har emellertid en ovanlig tilltalande, och kan mycket väl locka campare som vill sänka kostnaderna och göra sin bit för miljön. Det finns inget ord om Nissan planerar att erbjuda sina skapelser i Storbritannien men vi kommer att ge dig en nyhet när den utvecklas.
Nyligen tog vi vägen till ingenstans och körde längs västkusten i Amerika i ett VW Kalifornien. Läs hur vi kom hit.

lakvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top