Uncategorized

Nya Hyundai i20 ansiktslyftningskostnader samt specifikationer som släppts

Hyundai har verifierat fullständiga prisuppgifter för den uppdaterade i20, med den nya designen från 13 995 £. När Ford Fiesta -rivalen startar med exakt samma 74bhp 1,2 -liters bensin som tidigare, markerar det ett ökning på nästan 2 000 £ – även om enhetsnivåerna har förbättrats avsevärt för att kompensera.
Alla mönster i i20-line-up fungerar nu ett sju-tums pekskärm infotainment-system som standard, totalt med Apple CarPlay, Android Auto, en vändkam och Bluetooth. S likaså får luftkonditionering såväl som bilstrålkastare över den design den ersätter.
Annons – Post fortsätter nedan

Den nya SE -trimmen startar från £ 15 495 – en ökning med 1 480 £ jämfört med den tidigare versionen. Boostet är motiverat genom tillägget av ett grepp om säkerhetsteknik, inklusive autonom nödbromsning, körfält som håller assistent, bilistintresse varning samt högbalkassistent. SE lägger till S med legeringshjul, främre dimlampor, farthållare, bakre autoparkeringssensorer samt bakre elektriska fönster.
Ovanför de två trimmen sitter premiumnaven samt premium SE NAV. Den förstnämnda startar från £ 16 245, samt har 16-tums legeringshjul, satellitnavigering, LED-bakljus, allround auto parkeringssensorer samt klimatkontroll. För ytterligare 1 050 £ lägger Premium SE NAV till ett panoramatak, en tryckknapp börjar såväl som en uppvärmd ratt samt framsäten.
Motoruppställningen förblir exakt samma som den utgående i20-dieseln tappades i mitten av 2017-så det finns ett alternativ på 1,2-liters bensin med antingen 74bhp eller 83bhp samt 1,0-liters turbo med antingen 99bhp eller 1188. 99bhp -versionen av 1,0 -liter används nu med en ny bil – en sju hastighets tvillingkopplingsautomatisk – vilket är ett alternativ på 1 250 £.
Vad måste den uppdaterade Hyundai i20 slå? Dessa är de bästa superminierna till försäljning ideal nu …

lakvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top