Uncategorized

Nya 2022 Volvo XC90-ersättare kan kallas Embla

Volvos nästa generations, allelektriska ersättare för XC90 kan få namnet Embla, enligt nya varumärkesapplikationer gjorda av det svenska varumärket.
”Detta kommer att vara det första i sitt slag. Vi måste också markera det genom att avvika från vårt normala sätt att ge våra bilar namn, ”sade den utgående Volvo -chefen Hakan Samuelsson vid avslöjandet av konceptets laddning förra året – ett Volvo -koncept som beskrivs av varumärket som ett” manifest “av dess framtid modeller och en förhandsgranskning av sin nya SUV.

Cupra född mot Mercedes EQA vs Volvo C40 Laddning: 2021 Grupptestgranskning

Översynen av Volvos rival till Land Rover Discovery kommer att möjliggöras med SPA2 -plattformen som gör att varumärkets största SUV kan elektrifieras från början. Laddningskonceptet använder Volvos nya SPA2 -plattform, som är skalbar för bilar som sträcker sig från S60 till XC90 i storlek. Layouten är Volvos första att ha ett helt platt golv med batteriet under.
Annons – Post fortsätter nedan

Som sådan kommer det inte att finnas någon ren bensin- eller dieseldrivna versioner av Volvos nästa stora SUV. Fram till 2025 vill Volvo faktiskt att 50 procent av sin försäljning ska vara av helt elektriska modeller.
När han talade om den nya stora SUV: n, sa Samuelsson till Automobile Express 2020: “Denna bil [Next XC90] kommer att vara helt elektrisk och byggd i South Carolina.”

lakvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top