Uncategorized

Nissan att erbjuda 1 miljon elektrifierade fordon per år fram till 2022

Nissan kommer att sträva efter att erbjuda 1 miljon elektrifierade fordon varje år år 2022, vilket bygger på framgången för den helt nya Leaf EV. Planerna, kallad ‘Nissan M.O.V.E. till 2022 ‘inkluderar åtta allelektriska modeller, såväl som Kina-specifika EV-undervarumärken.
Philippe Klein, Nissans chefsplaneringschef, sa: ”Vår strategi ägnas åt att positionera Nissan till att leda fordon, innovation och affärsutveckling.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

• Finaste elfordon till försäljning 2018
“Våra ansträngningar är inriktade på att tillhandahålla Nissan intelligent rörlighet, omfattar de tre kärnaspekterna av elektrifiering, autonom drivkraft, anslutning samt nya mobilitetstjänster,” tillade han.
Nissan räknar med att elektrifierade fordon kommer att stå för 40 procent av företagets försäljning i Europa och Japan år 2022. Denna siffra kommer att öka till 50 procent år 2025.
Som en del av detta kommer Nissan att introducera en produkt offensiv i Kina i år, ledd av en ny bladbaserad C-segment EV. Dessutom planerar Nissan en mer billig liten SUV, producerad via en Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance Joint Venture EGT New Energy Automotive. Två ytterligare derivat bereds också.
På andra håll har Nissan ökat planerna för sin propilotteknik, vilket tyder på att den autonoma hårdvaran kommer att fungera på 20 mönster över 20 marknader år 2022. Som det är elektriskt teknik, hoppas Nissan verkligen att erbjuda en miljon propilotutrustade fordon varje år år 2022.
I andra nyheter har syskon varumärke Infiniti avslöjat planer på att introducera elektrifierade fordon 2021. Inom fyra år förväntar sig det att angivna mönster kommer att stå för 50 procent av den globala försäljningen.
Kan du online med en elbil? Just här är proffsen såväl som nackdelar med att driva en ev …

lakvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top