Nya 2022 Porsche Macan T dyker upp som förarfokuserad SUV

Porsche har introducerat en ny Macan-variant som heter Porsche Macan T, avsedd som en lätt, förarfokuserad version av varumärkets baby-SUV.
Det är baserat på den lättaste iterationen av BMW X3-rival, avskaffande av sexcylindrig kraft till förmån för en lättare 2,0-liters turboladdad fyrcylindrig turbo som skapar 261 hk. Tillsammans med detta har Macan T nya upphängningsinställningar skapade för att erbjuda mycket mer precision och smidighet än någon tidigare Porsche SUV.

New Porsche Macan GTS 2021 Review

Många yttre tweaks anländer som en del av T -paketet, inklusive metallgrå accenter på den främre stötfångaren, dörrspeglarna, sidoblad och takspoiler. Märkena hanterar också en grå nyans, medan avgasrören och sidofönstret är målade i glans svart. Det mörka temat fortsätter med en uppsättning av 20-tums mörka titanhjul, lånade från Macan S.
7

Inuti är sportsätena trimmade i svart läderklädsel och sport-Tex-insatser, med nackstöden som präglade Porsche-vapen. På andra håll plockar silverstygn ut sätena, nackstöden och ratten, som är ett uppvärmt “GT” -objekt. En Sports Chrono Stopwatch sitter ovanpå instrumentpanelen, och speciella svarta ‘Macan T’ -talar har också monterats. Infotainment -systemet är oförändrat – Macan T behåller samma 10,9 -tums pekskärm packad med Porsches PCM -programvara, som inkluderar satellitnavigering som standard.
Annons – Post fortsätter nedan

lakvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top