Uncategorized

Nya Ssangyong Tivoli Ytterligare specialutgåva introducerade

Ssangyong har utökat Tivoli-sortimentet med tillägget av en ny version med topp-toppande specialutgåva av sin budgetövergång, förpackning i extra komfort och komfortteknik och mindre förändringar i kabinen.
Kallas Tivoli Ytterst Edition, bara 60 kommer att göras tillgängligt för Storbritanniens köpare, med möjlighet till en bensinmotor. 1,6-litersenheten producerar 126 hk och 160Nm vridmoment och är tillgänglig med antingen en sex-växlad manuell växellåda eller en sex-växlad automatisk.
Annons – Post fortsätter nedan

• Bästa crossovers till försäljning 2018
Inuti får bilisten en elektroniskt justerbar och ventilerad säte, plus en uppvärmd ratt som standard. På andra håll får bilen subtila designändringar med introduktionen av LED -frontfogslampor, medan en del av switchgear inuti också har förändrats. Handbromsspaken har också placerats något. Ett valfritt stylingpaket gör att taket, spoiler- och vingspeglarna kan vara färdiga i antingen kontrasterande svart eller vitt.
6
Om vår annonsClose den här annonsen

Tivoli -yttersta är faktiskt baserat på den topp som toppar ELX -modellen. Som sådan, framåtkollisionsvarning, automatisk nödbromsning, varning på körfältet, körfältet håller assistent, automatisk högstråle och trafikskyltigenkänning gör allt snittet. Interiören är klädda i läder, medan ett sju-tums pekskärm infotainment-system med SAT NAV, Bluetooth-anslutning och ett vändkamsystem är stolt över platsen i mittkonsolen.
Priserna för Tivoli -yttersta börjar från £ 17 495, med det automatiska alternativet som kommer från £ 18 745. Köp böcker är nu öppna.
Läs vår grundliga recension av Ssangyong Tivoli här.

lakvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top