Uncategorized

Nya Audi A6 Avant Estate 2018 laddar på stil

Den senaste generationens Audi A6-salong har inte nått återförsäljare ännu, men det tyska varumärket har slösat bort lite tid när det gäller att avslöja avant godsversionen.
En rival för BMW 5-serien Touring och Mercedes E-Class Estate, den senaste A6 Avant får samma utveckling i styling som sin fyra-dörrars syskon.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

• Bästa godsbilar till försäljning
Bilen är något större än föregångaren – 10 mm längre, 20 mm bredare och 6 mm högre – men dess främre och bakre överhäng är båda reducerade tack vare en utökad hjulbas. Det borde förbättra kabinutrymmet, särskilt för de som sitter i baksätet.
14

Resten av formen ekar salongens styling. På framsidan finns det en 3D -effekt på strålkastarna och ett “starkt” galler som gör en punkt att visa bilens laser- och distanssensorer.
Mot baksidan finns det stora D-pelare, en liten takspoiler och en kromremsa som rinner över ryggen. Som vanligt kommer S -linjemodeller att få olika stötfångare, med winglets framtill och en diffusor på baksidan.
A6 Avant’s Load Bay förblir densamma som i bilen som den ersätter: 565 liter som standard, eller 1 680 liter med 40: 20: 40-delade baksäten vikta. Den mer rakiska bakluckan (som Audi säger är en designnod till den ursprungliga 100 avanten) kan påverka bilens förmåga att svälja större föremål, men det ser fortfarande ut som om det kommer att vara mer än stort nog för de flesta familjens behov.

lakvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top