Uncategorized

OFFICIAL: Porsche Boxster och Cayman kommer att bli elektriska år 2025

Porsche har meddelat sin nästa Mid-Engined 718 Cayman och Boxster Sports Car kommer att dike förbränningsmotorer för renelektrisk kraft i mitten av detta decennium.
Efter Taycan och den kommande Macan EV som kommer att lanseras nästa år kommer den framtida Electric Cayman och Boxster att gå med i varumärkets andra fulla EV: er. Den nya Sports Coupe och Cabriolet kommer emellertid att baseras på en ny skräddarsydd elbilsplattform anpassad från Porsches Mission R-koncept.

BMW M2 CS vs Porsche 718 Cayman GTS vs Alpine A110 S

När han talade på Porsches företagsuppdatering, sa VD Oliver Blume, “Mission R kommer att vara en inspiration för serien av vår 718 Mid-Engined Sports Car. I mitten av decenniet vill vi elektrifiera den här serien. Vi vill göra 718 -serien uteslutande elektriska. ”
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

När det gäller 718 Model Lines nya arkitektur, tillade Blume: “Vi kommer att ha en plattform för våra två-dörrs sportbilar och plattformen för våra fyra-dörrs sportbilar.” Han bekräftade också att produktionen av Boxster och Cayman kommer att fortsätta vid Zuffenhausen -anläggningen i Tyskland.
Mer att följa …

lakvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top