Uncategorized

Volkswagen Golf får infotainmentuppgradering för 2022

För sin åttonde generation flyttade Volkswagen Golf från taktila, fysiska inre kontroller till en pekskärmsuppsättning, som inte generellt inte var väl mottagen för sin enkelhet. För 2022 försöker Volkswagen emellertid ta itu med dessa bekymmer genom att introducera en ny version av sitt MIB-infotainment-system, vilket ger snabbare röstkontroll, förbättrad erkännande av oavsiktlig beröring samt mycket kraftfullare bearbetning.
Annons – Post fortsätter nedan

Den uppgraderade infotainment -hårdvaran kommer att monteras på helt nya golf som skapats under det nya året, om än endast de som anges i Find Pro -systemet – detta levererar 25 procent mycket mer datorkapacitet, samt tre gånger den grafiska kraften som tidigare.

Volkswagen Golf Review

Bilar utan att hitta Pro kommer att få exakt samma processorkraft som idag mycket mer avancerad uppsättning, medan den nya programvaran kommer att erbjudas befintliga golfägare som en gratis uppdatering.
Enligt Volkswagen kommer att byta mellan menyer såväl som att utföra uppgifter på infotainment -skärmen vara mycket snappier än tidigare, liksom ett nytt rösthanteringssystem indikerar att mindre utnyttjande av pekskärmen behövs på den allra första platsen – även om detta beror på individuellt val.
Hitta bara pro-utrustade bilar och lastbilar får den nya tekniken för taligenkänning, som har benchmarkats mot “Hey Mercedes” röstassistent för hastighet och noggrannhet.
Röstkommandon nu i tid mycket mer direkt dialog från systemet, vilket minimerar antalet problem som den ber om individen för snabbare resultat. Till exempel är det nu så mycket som tre gånger snabbare än tidigare att ställa in en navigationsdestination. I framtiden planerar Volkswagen att inkludera nyheter såväl som uppdateringar av väderförhållanden som en del av systemet, liksom assistenten kommer till och med att kunna leverera information från bilens handbok när den blir frågad.
I huvudsak försöker varumärket minimera kravet på fysiska kontroller helt, liksom det som sträcker sig till klimatinställningarna.
Golfen kan nu bestämma vilken av framsätets passagerare som talar samt tillgodoser förfrågningar för att aktivera deras uppvärmda säte eller öka temperaturen på deras sida av kabinen, till exempel. Taligenkänning är nu 95 procent korrekt, liksom assistenten använder en kombination av molnbaserade källor samt data som hålls offline för att svara.
Bortsett från den förbättrade röstkontrollen integrerar golf på samma sätt oavsiktlig beröring av innovation i sitt kapacitiva klimat samt volymkontroller under infotainment-displayen. För närvarande kan temperaturen såväl som stereovolym snabbt användas genom fel medan du använder pekskärmen, men uppdateringen kommer att låsa dessa kontroller när sensorer hittar en hand med den primära displayen.

Det nya infotainment -systemet kommer att rullas ut 2022 för golfen såväl som VW: s elbilar och lastbilar baserat på MEB -plattformen, inklusive ID.3 samt ID.4, innan du förlänger till resten av sortimentet.
Klicka här för vår lista över de allra bästa hatchbacks till försäljning ideal nu …

lakvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top