Uncategorized

Nya Hyundai Tucson för att få 48V mild hybridteknik

avslöjades först på New York Motor Show 2018, den ansiktslyftade Hyundai Tucson SUV kommer att användas med en 48V mild-hybrid-diesel-drivlinje när den lanseras i sommar. Användningen av 48V Tech är en första för varumärket, som hävdar att det kommer att minimera bränsleförbrukningen och koldioxidutsläppen med upp till 7 procent.
Annons – Post fortsätter nedan

Ursprungligen kommer endast den mest kraftfulla 183 hk 2.0-liters Tucson-dieselmotorn (som också kommer med fyrhjulsdrift som standard) med 48V elektrifiering. Men bilister kommer att kunna välja mellan antingen en 6-växlad manuell eller Hyundais nya 8-växlad automatisk. Den elektriska motorn som används är en “mild hybridstartergenerator”, som kan leverera upp till 12 kW extra effekt, medan batteripaketet är en 0,44kWh litiumjonenhet.
• Bästa 4x4s och SUV: er till försäljning
Trots att hybridsystemet för närvarande är begränsat till en enda motor har Hyundai sagt att 48V Mild-Hybrid Tech i början av 2019 kommer att finnas tillgängligt med Tucson-modeller utrustade med sin nya smarta ström 1,6-liters diesel.
Nya Hyundai Tuscon -designändringar 2018
Från och med de förändringar som gjorts framme hittar du fullledda strålkastare, en omdesignad stötfångare och glidplatta, samt Hyundais bekanta kaskadgaller. Baksidan får nya bakljus, liksom en ny stötfångare och avgasidé-vilket ger Tucson ett fräschare utseende.

lakvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top