“Valet för 2015 tvingar koalitionen att adressera 30 miljoner bilister som de hittills har ignorerat”

Det är fantastiskt exakt hur en överhängande såväl som potentiellt fruktansvärt allmän val kan koncentrera tanken hos en hittills sömnig politiker.
2015 -kampanjen har framgångsrikt startat. I sin tur har detta krävt Storbritanniens sekreterare för Specify för att leverera för att stå upp och adressera de 30 udda miljoner bilar och lastbilsbilister som han knappt har erkänt därför långt.
Annons – Post fortsätter nedan

Det finns allvarliga tvivel om att den konservativa/liberala demokratregeringen där Patrick McLoughlin försvinner kommer att återlämnas till makten nästa år. Så hans uppgift är på linjen – liksom han försöker ge några bra nyheter till de bilister som han nu försöker bli vän. När allt kommer omkring har många röstkort upp ärmarna.
“Låt mig vara helt tydlig”, säger han med en uppenbar luft av oro, ärlighet och intresse som har saknats tidigare. “Jag vill att alla motorvägar ska springa på 70 km / h.”
• Registrera dig för Automobile Reveal Magazine här
Tillräckligt bra, det är knappt ett valvinnande uttalande, men det är en början. Så 70 km / h är det då – för varje förare, på varje motorväg, varje dag, eller hur? Inte exakt. “Det är ofta vettigt att använda variabla gränser,” tillägger leveranssekreteraren i sitt extremt nästa andetag.
Eller för att sätta detta till ett sätt, 70 km / h för alla bilar och lastbilsbilister på alla motorvägar är lite mer än en Paddy MC Pipedream. I verkligheten, på massor av – kanske många – M -vägar, kommer han att fortsätta att träffa sina nya bilar och lastbil som kör “vänner” med 60, 50 eller till och med 40 km / h begränsningar. Överträdare kommer fortfarande att bli böter/godkända.
Något mycket mer McLoughlin vill göra “tydligt”? “Highway Network [är] för att få ytterligare 900 mil kapacitet.” Det är en utmärkt nivå av “ny” vägbyggnad. Så var såväl som när kommer alla extra vägar att byggas? Paddy MC: s sidekick, Roads präst John Hayes, går in för att svara: “Den extra kapaciteten kommer att genomföras generellt genom att använda kloka motorvägar.”
• Ger bilar och lastbilsmärken olagligt mycket bättre erbjudanden till serviceanvändare?
Och i den officiella regeringen talar är en klok motorväg en som “konverterar” den svåra bärningen till en körfält. Så många om inte alla dessa “extra 900 mil” är befintliga körfält/axlar. avgörande punkt, det. Som detta: allt ovan är beroende av dig, kära väljare/förare, som returnerar Tory/Lib Dem -koalitionen till kontoret nästa år, liksom återigen 2020. liksom möjligheterna med att hända är diddly squat.

Kommer leveranspolitiken för de ledande firandet att påverka metoden du röstar i valet? Vad vill du se gjort? Låt oss förstå i kommentarerna nedan, på Twitter eller på Facebook.

lakvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top