Jaguar XE Landmark Edition lanserades för 2018

En ny specialutgåva Jaguar XE har landat i form av XE Landmark Edition, som är tillgänglig för beställning hos UK -återförsäljare nu.
Det nya tillskottet till XE-line-up-slots in mot den övre änden av sortimentet och är baserat på den befintliga R-Sport-modellen. En sportig främre stötfångare, bakre läppspoiler och sidokjolar injicerar en viss aggression i utsidan, medan XE Landmark Edition åker på unika multi-spoke 18-tums legeringshjul också.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

• Bästa verkställande salonger till försäljning 2018
På andra håll är dörrspegeln, gallerhusen och sidoventilerna i Gloss Black, med speciellt landmärke -märkning på sidoventlarna. Bara tre yttre färgfärger finns tillgängliga, med metallvita, röda eller svarta nyanser ett utan kostnadsalternativ.
8

Inuti lyfts det mesta av interiören från R-Sport-modellen, med sportstolar klädda i perforerat läder. Jaguar Land Rover’s 10-tums Touch Pro infotainment-system är utrustat som standard, komplett med satellitnavigering och Bluetooth-anslutning.
Xenon -strålkastare passar konventionell passform, liksom sportupphängning, inre omgivningsbelysning och säkerhetsfunktioner som automatisk nödbromsning och körfält håller hjälp. Nivån på konventionell utrustning och teknik på landmärket är dock inte större än på R-Sport, så alla förändringar är begränsade till de unika yttre designjusteringarna och liknande trim- och slutförändringar inuti, till exempel satinkromfinishen som appliceras på kanterna av infotainmentinställningen.
XE -landmärket kommer tillgängligt med ett urval av diesel- och bensinmotorer, även om XE: s fulla urval inte är tillgängligt. Ingångsnivå 161bhp 2.0-liters geniumdiesel och toppänd 296bhp 2.0-liters turboladdade fyrcylindriga bensinalternativ är frånvarande, så XE-landmärket börjar från £ 36.995 för bilen som är anpassad med en 178bhp 2.0-liters diesel parade till en sex-växlad Manuell växellåda.
Läs vår fullständiga djupgående recension av Jaguar XE här.

lakvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top